Kicsit az is vagy, amit megnéztél

Filmszerész

Filmszerész

Játééééééééék avagy gyertek Harcosok klubját nézni vásznon, jeee!

2015. június 05. - Kovács Gellért

trexhkw.jpgUgye június 18-tól visszatér a mozikba David Fincher cseppet jelentős remekműve, amiben péppé verik egymást a férfiak, meg még sokféle másik csibészséget csinálnak – szigorúan azért, hogy ne legyenek értékes tagjai az úgynevezett fogyasztói társadalomnak. Nos, a Pannonia Entertainment jóvoltából két kedves olvasó (plusz egy-egy kísérő) már jövő héten kedden, azaz június 9-én, 20:30-kor meggyőződhet róla a budapesti Corvin Moziban, hogy ez a klub még mindig nagyobbat üt, mint az RTL, vagy bármelyik másik. Viszont azért játszani is kéne a jegyekért, de ha nem baj, akkor nem valami egyszerű kis választ szeretnék az élményért cserébe, hanem személyes sztorikat arról, hogy kire milyen hatással volt anno a Harcosok klubja. Mert az biztos, hogy mindenkinek eszébe jut róla valami: személyes sztori, élmény, barátnő, akármi. Ha nem baj, akkor a dolog úgy nézne ki, hogy el kellene küldeni ezt a rövid kis írást a filmszeresz.blog@gmail.com címre, én jól elolvasom, összegyűjtöm az összeset, és ha hozzájárultok (ezt mindenképp írjátok majd meg a levélben), később a blogon is megmutatom őket az olvasóknak – és akkor ez lesz a Filmszerész harcosainak saját kis klubja.

 A két páros jegyet pedig az a két ember kapja, aki a leghamarabb elküldi a maga viszonyulását, akiket kisorsolok hétfőn!

Hajrá, bunyóra!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr917520418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása