Kicsit az is vagy, amit megnéztél

Filmszerész

Filmszerész

Célozz és olvass! Játék!

2015. február 14. - Kovács Gellért

No, a MoziCom jóvoltából lehet nyerni egy gyönyörűséges példányt abból a könyvből, ami alapján Clint Eastwood összehozta legújabb filmjét. Ehhez nem kell mást tenni, meg kell válaszolni egy kérdést, amit meglehetősen hatásvadász módon a tovább mögött rejtettem el. De aki ugye a Facebookról jön, az egyből látja, lassan ezt is megtanulom.unnamed_1.jpg

 Tehát: 

Eastwood mestert eddig hányszor jelölték a legjobb direktornak járó Oscar-díjra? Az eminensek megírhatják azt is, hogy hányszor kapta meg, s mely filmekért. unnamed.jpgNem vagyok még igazán tapasztalt a blogos játékokban, sőt igazából lehet, hogy csak Facebookon kellett volna ezt csinálni, de mindegy, meglátjuk, hogy működik. Azt találtam ki, hogy a válaszok jöjjenek ide a blogra kommentbe, s hogy ne legyen semmiféle kavarodás, mondjuk holnap, tehát február 15. délután ötig. Aztán sorsolok! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr677173917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2015.02.14. 20:44:49

Négyszer jelölték a Mestert (Nincs bocsánat, Titokzatos folyó, Millió dolláros bébi, Levelek Iwo Dzsimáról) és kétszer nyert (Nincs bocsánat és Millió dolláros bébi). Jó játékot a többieknek is!

Yeti77 2015.02.14. 23:37:28

Négyszer jelölték.
süti beállítások módosítása