Kicsit az is vagy, amit megnéztél

Filmszerész

Filmszerész

Régi bölények: Szakácsi Sándor

2015. február 02. - Kovács Gellért

Színházban, mondjuk, Don Quijote. De filmen, például a Hatásvadászokban is szélmalomharcot vív. Hiperérzékeny. Vékony, költő-alkat. Olyan volt mindig, mint aki belefáradt az életbe, de ennek ellenére nem tudja feladni. Mert mégis hisz benne. Nem viccelek: szerintem senki se szinkronizált nála jobban. Senki. Kautzky Armand(!) azt mondta: úgy akarta ezt csinálni, mint ő.

1560632_316420741881508_7166371153741175544_n.jpg

Szakácsival nem úgy volt az, hogy jaj, de hitelesen szólaltatta meg Redfordot, Hoffmant, Costnert, Willist. Hanem úgy, hogy Redford, Hoffman, Costner és Willis hálás lehetett, hogy ilyen gyönyörű férfias hangon beszélhettek magyarul. Steven Seagal pedig egyenesen lábat csókolhatott volna neki, amiért élettel töltötte meg a… Khm, a színészi munkáját. Ó, és a Mephistóban is, abban a furcsa feladatban, hogy ő a főhős, de mégse... Aztán, Doktor House volt a vége. Reklámszünetben távozott. Brutálisan hiányzik. 55 éves se volt, amikor meghalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmszeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr67134939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása